Energiakalvot

3M Thinsulate energiakalvot – vältä turha ikkunaremontti

Lisäämällä toimitilojen tai asuintalon ikkunoihin 3M Thinsulate energiakalvot, teet ikkunoiden lähellä työskentelystä ja oleskelusta mukavaa ympäri vuoden.

Tehokkailla energiakalvoilla teet ennen kylmistä tai kuumista ikkunapaikoista haluttuja, viihtyisiä ja tuottavia.

Vähennä ikkunoista johtuvaa energianhukkaa – lisää mukavuutta ja tuottavuutta

3M™ Thinsulate™ energiakalvo on kustannustehokas vaihtoehto ikkunoiden vaihdolle.

Thinsulate energiakalvoilla ikkunoistasi tehdään energiatehokkaat vaivattomasti, asumista tai työskentelyä estämättä.

RHE50 energiakalvolla ja ilman
RHE50 energiakalvolla ja ilman

Kuinka 3M Thinsulate energiakalvo toimii?

Energiakalvo pitää talvella lämmön sisällä

Talvella lämpöä heijastava 3M teknologia auttaa pitämään lämmön ikkunan sisäpuolella.

Kesällä energiakalvo pitää sisätilat viileämpinä

Auringolta suojaava 3M teknologia auttaa pitämään sisätilat viileänä estämällä UV-säteilyä ja kuumuutta.

Huomaamaton ja vaivaton asennus

3M™ Thinsulate energiakalvo on lähes näkymätön. Energiakalvot asennetaan valtuutetun 3M asennusliikkeen toimesta suoraan ikkunalasin pintaan. Tämä prosessi on huomattavasti vaivattomampi ja edullisempi kuin ikkunoiden vaihto uusiin. Asennustyö ei estä työskentelyä tai asumista tiloissa. Asennus on siisti ja nopeasti valmis. Mukavuus ja energiansäästö kohenee välittömästi.

Säilytä arvokiinteistösi ulkonäkö

3M Thinsulate energiakalvoja on asennettu mm. historiallisesti merkittäviin rakennuksiin parantamaan kestävyyttä, mukavuutta ja suojaamaan haalistumiselta säilyttäen nykyiset ikkunat ja niiden ulkonäon.

Valtuutetun 3M asennusliikkeen ikkunaan asentama Thinsulate energiakalvo on käytännöllisesti katsoen näkymätön. Se ei oleellisesti muuta ikkunoiden ulkonäköä sisä- eikä ulkopuolelta.

Pidä sisätilojen lämpötila hallinnassa

3M Thinsulate energiakalvo auttaa pitämään lämmön sisällä talvella ja viileän kesällä – pitäen sisälämpötilan sellaisena kuin haluat – kaikkina vuodenaikoina. Ikkunakalvot rajoittavat liian kuumuuden ja kylmyyden pääsyä sisälle, parantaen tilojesi mukavuutta ja viihtyvyyttä.

Paranna kiinteistösi energiatehokkuutta

On arvioitu että 34% toimistorakennusten lämmityksen ja ilmastoinnin tarpeesta johtuu ikkunoista. Ota energiakulutus hallintaan energiakalvoilla, murto-osalla ikkunoiden vaihtamiseen kuluvista kuluista.

3M Thinsulate ikkunakalvo parantaa tyypillisen yksinkertaisen ikkunan eristysarvon lähelle kaksinkertaisen ikkunan arvoa ja tyypillisen kaksinkertaisen ikkunan arvon lähelle kolminkertaisen ikkunan arvoa. Tämä lisää mukavuutta ja energiatehokkuutta.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys laskee suoraan remonttisi kustannuksia. Kotitalousvähennys koskee omistusasunnossa tai vapaa-ajan asunnolla teetetyn työn kustannuksia. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2023 on 2250 euroa vuodessa. Vähennys on henkilökohtainen joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä jopa 4500 euroa vuodessa. Vähennys on 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta ja 15 % maksetusta palkasta.

Tarkempia lisätietoja kotitalousvähennyksestä saat osoitteesta www.veronmaksajat.fi.